Barn og hund

1968
ISBN: 9788244200783
Utgivelsesår: 2010
Status: I salg
Sideantall: 80
Innbinding: h
Oversatt av: Barbara Ellingsen
Pris:
200.00
Førpris: 229.00

Barn og hund

Dagmar Cutka

Hva er viktig når en skal velge familiehund, og hvordan barn gjennom lek lærer riktig og trygg omgang med hunder.

Samlivet med hunder påvirker barnas utvikling positivt. Det fremmer sosial kompetanse og ansvarsfølelse, gode grunner til å få en hund som familiemedlem. Men av og til går det galt.

Denne boken forklarer hva som er viktig når en skal velge familiehund, hvordan man forbereder den på at en baby er på vei og hvordan barn gjennom lek lærer riktig og trygg omgang med hunder. Her vil foreldre, eller andre som av yrkesmessige eller private grunner er opptatt av temaet barn og hund, finne mange nyttige råd og tips:

Hvordan blir hunden glad i barn? - Livet med barn og hund - Oppdragelse - Møte med fremmede hunder - Moro skal det være! - Leker og triks - Når barn er redd hunder

Presse

Boken er utrolig godt gjennomført. Den passer virkelig godt både for barn og voksne. Med sine gode tips og velskrevne forklaringer er dette den helt ultimale boken for familier som ikke har hatt hund før. Den er godt illustrert med bilder, og lettlest med tipsbokser. Gjennom hele boken er det også små bokser med overskriften "viktig". I dem står det huskeregler som at barn aldri skal klappe en hund uten eierens samtykke.

En tvers igjennom flott og nyttig bok.

Inger Lise Walle (www.Hunden.no)
 

Tips en venn Skriv ut