Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

En verden av bøker.
Handlekurv
2015
ISBN: 9788244200943
Utgivelsesår: 2011
Status: I salg
Sideantall: 96
Innbinding: ib
Oversatt av: Bente Bang-Nilsen
ISBN: 9788244200943
Pris:
244.00
Førpris: 279.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Muskelspenninger

Chris Olson har lykkes med å fjerne eller lindre muskelspenninger, som nesten alle hester har mer eller mindre av, med en forbløffende enkel metode som han kaller trykkpunktmassasje.
 

Muskelspenninger hos en hest er ofte årsak til at hesten presterer dårligere eller bare ikke har det bra. I verste fall kan muskelspenningene også føre til dårlig kommunikasjon mellom hest og rytter.

Chris Olson er født i USA og har arbeidet med hester hele sitt liv. Sine erfaringer og metoder, har han brukt på tusenvis av hester i USA, Canada , Australia og Tyskland, der han nå bor
.
Chris Olson har lykkes med å fjerne eller lindre muskelspenninger, som nesten alle hester har mer eller mindre av, med en forbløffende enkel metode som han kaller trykkpunktmassasje. Kunnskapen om denne metoden er slett ikke ny, men har eksistert i over 3000 år.

Forfatteren har samlet og beskrevet metoden i denne boka, bygd på egne erfaringer med tusenvis av hester på flere kontinenter gjennom mange år, men også på muntlige overleveringer fra generasjoner av hestefolk Han gir her enkle anvisninger om metoden og øvelser som er lette å lære og bruke for enhver hesteeier.

Presse