Boka er enkelt og ujålete lagt opp med illustrasjoner og forklaringer for nybegynnere som kanskje ikke er helt klar for å hoppe med hodet først inn i en tilsynelatende komplisert vinverden. Forfatteren legger stor vekt på hvordan vi kan gjenkjenne og finne frem til riktig vin ved hjelp av både lukt, farge og smak, med referanser til ting vi kjenner igjen.

•  Lær hvordan folk snakker om vin, hvordan du finner viner du liker, og hvordan

de skal lagres og serveres for å få frem det beste i dem.
• Utforsk hele spekteret av hvitvin, rødvin og rosévin ved hjelp av grafiske
illustrasjoner og gøyale prøvesmakinger hjemme hos deg selv.
• Få oversikt over druesortene og vindistriktene du bør kjenne til, i kontekst.
• Denne boken avliver gamle myter og gir en forfriskende, ny tilnærming
til vinens verden.

Vin – smak og behag er både en vakker gavebok og en nyttig håndbok til glede og nytte i sosiale sammenkomster og for vinsmakinger og kurs.

Her er en anmeldelse av boka http://www.bottlefood.no/?p=5485