Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

En verden av bøker.
Handlekurv

Salgsbetingelser

STANDARD KJØPSVILKÅR

Ved forbrukerkjøp gjelder bestemmelser i "Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven)".
Angrerettloven kan du lese her:  http://www.lovdata.no/all/nl-20001221-105.html

PARTENE

Selger:

Pegasus Forlag AS
Pb. 461 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 41034694
Telefax: 23 13 69 19
Org.nr. 858962382

Kjøper er den personen som foretar seg bestillingen.

BETALING

Hos oss kan du betale med VIPPS, VISA og Mastercard. Vi benytter oss av VIPPS som betalingspartner.

LEVERING

Vi sender alle bestillinger så rask som mulig og senest 3 dager etter ordre er mottatt og betalt. I perioder med stor pågang må det bergenes noe lenger leveringstid.

FORSENDELSE

Vi sender våre varer med Posten. Det er kjøpers ansvar å sørge for at adressen som ble oppgitt ved bestilling er korrekt. Dersom pakken ikke blir hentet innen 14-dager vil den bli returnert til oss. For uavhentede pakker vil du bli belastet et gebyr tilsvarende kostandene for retur av pakke til oss.

REGISTRERING AV INFORMASJON

Opplysninger om kunder registreres kun i forbindelse med salg. Informasjonen du oppgir er konfidensiell og ingen informasjon sendes videre eller selges til tredje part. Registrerer du deg som mottaker av nyhetsbrev i handleprosessen vil kun ditt navn og epostadressen du oppgir brukes til dette formålet. Forlaget lagrer ingen opplysninger om kredittkort. 

PORTOTAKSTER

Alle bestillinger som betales med kort belastes kr. 19,- i porto/ekspedisjonsgebyr. Bestillinger der faktura skal sendes belastes med kr. 49,- i porto/ekspedisjonsgebyr

REKLAMASJON

Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss på e-post og helst på ankomstdagen. Send oss bilder av varen og emballasjen sammen med ditt ordrenummer og fulle navn. Hvis det er en feil eller mangel ved leveransen dekker vi returkostnadene. Merk returen tydelig med navn og kundenummer/ordrenummer (du kan f.eks. legge ved pakkseddel eller faktura).

Du bør også kontakt oss før du sender noe i retur: E-post: post@pegasus-forlag.no

ANGRERETT

Angreretten som gjelder i 14 dager etter at varen er levert. Leveransen må være i samme stand som når du mottok den.

Vil du benytte deg av angreretten (oppheve kjøpet) dekker du selv returkostnadene. Du kan altså ikke sende den i oppkrav. Du må merke returen tydelig med navn og kundenummer/ordrenummer (du kan f.eks. legge ved pakkseddel eller faktura).

Returadressen er:

Pegasus forlag
c/o
Sentraldistribusjon
Alf Bjerckes vei 24A,
0582 Oslo

TVISTER

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling.