Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

En verden av bøker.
Handlekurv
filofunk
Utgitt år: 2016
Sideantall: 352
Innbinding: IB
Oversatt av: Rune R. Moen
ISBN: 9788244201520
Pris:
199.00
Førpris: 399.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Den store filosofiboka

I den store filosofiboka får en innblikk i hvordan ulike spørsmål og undringer har blitt fremstillt og diskutert med utgangspunkt i menneskene bak viktige ideer; fra antikkens naturfilosofer, via opplysningstiden til dagens moderne tenkere..

Her er omtale av de mest kjente filosofier og deres virke og tanker; Heraklit, Konfusius, Phytagoras,  Decartes, Platon, Burke, Kirkegaard, Marx m.fl. Sammen med et hundretalls kanskje mindre kjente, men ofte like viktige tenkere, gir det en samlet og inspirerende samlet fremstilling av filosofiens utvikling og historie.

 

Den store filosofiboka er skrevet i et enkelt språk og er full av fyldige forklaringer og informative tidslinjer. Med enkle fremstillinger av kompliserte teorier, minneverdige sitater og artige illustrasjoner leker boka med våre tanker og oppfatninger. Enten en er en engasjert student, liker å lære nye ting eller funderer over livets store spørsmål,  vil en her finne omtaler av fascinerende personer og deres ideer, og stimulerende stoff til ettertanke.