Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

En verden av bøker.
Handlekurv
2013
ISBN: 9788244200912
Utgivelsesår: 2011
Status: I salg
Sideantall: 512
Innbinding: ib
Oversatt av: Rune R. Moen
ISBN: 9788244200912
Pris:
399.00
Førpris: 599.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

HAVET

HAVET er et imponerende og nydelig designet praktverk med detaljert faktainnhold om fauna og flora i tillegg til over 2000 illustrasjoner helt utenom det vanlige

"... om det du ikke ante du hadde glede av å vite ... en bok som virker som den har "alt".
- SeilMagasinet

Verket presenterer havets mysterier og underverker, fra mangrovesump til havbunn, fra bløtdyr til manat, fra «transportbåndet» i Atlanterhavet til orkanen Katrina.

Dette er arnestedet for alt livet på Jorden, vokter og regulator av klimaet, et enestående spiskammer som holder liv i dyr og mennesker, og vår viktigste transportåre. HAVET viser havbunnens geologi og vekselspillet mellom havet og atmosfæren – i tillegg til det utrolige mangfoldet av marint liv.

EN FANTASTISK VISUELL REISE

HAVET er et imponerende og nydelig designet praktverk med et faktainnhold og 2000 illustrasjoner helt utenom det vanlige. Verket gir en imponerende fremstilling av en verden få har inngående kjennskap til. Fantastiske undervannsfoto viser det vakre og mektige havet og livet der, mens flotte illustrasjoner og de nyeste satellittbaserte kartene forklarer og belyser viktige prosesser og fenomener. Med inngående kapitler om alt fra kunstige øyer til global oppvarming, korallrev og tidevannsstrømmer, trer bildet av en unik verden frem.

FORFATTERE/FAGKONSULENTER

Bak verket står The American Museum of Natural History i New York, en av verdens fremste vitenskaps-, utdannings- og kulturinstitusjoner. Deres oppgave er å utforske og tolke kulturer og naturen gjennom vitenskapelig forskning, undervisning, popularisering og utstillinger.

 

 

 

 

Presse

Praktfullt verk om havet
"...bok som forteller deg det du trenger å vite om havet, og det du ikke ante du hadde glede av å vite ...en bok som virker som den har "alt" "

 
Lise Gundersen, SeilMagasinet

"Dette er et praktverk som fortjener plass i enhver seilers bokhylle! .... Man blir aldri ferdig med en slik bok og vil alltid finne noe nytt og interessant!"

(H. N. Lie, Seilas)