Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

En verden av bøker.
Handlekurv
1799
ISBN: 9788244200295
Utgivelsesår: 2007
Status: I salg
Sideantall: 176
Innbinding: ib
ISBN: 9788244200295
Pris:
199.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Nødhåndbok for båtfolk

Nødhåndbok for båtfolk er en oppslagsbok for hvordan du skal møte uventede, alvorlige krisesituasjoner på sjøen.

Nødhåndbok for båtfolk er et hjelpemiddel og en oppslagsbok om hvordan du skal møte uventede, alvorlige krisesituasjoner – og hører hjemme i ethvert båtbibliotek.

Boken omhandler blant annet grunnstøtinger, vanninntrenging, motorhavari, mann over bord, sjøsyke og førstehjelp, brann, nødstyring og alvorlige riggproblemer – og når og hvordan en skal forlate en havarert båt.

Her finner du også råd om bruk av ulike nødkallinger/-signaler når du trenger det; enten det skjer via fysiske hjelpemidler, VHF, mobil eller nødpeilesender (EPIRB). I vedlegget er det omtale av tjenester som leveres av Redningsselskapet og Sjøassistanse, med kontakt- og medlemsopplysninger.

Nødhåndbok for båtfolk tar for seg det meste av det som kan gå galt om bord, både under seil og for motor – og hvordan en kan forebygge eller takle uventede kriser når de først oppstår. Den gir deg viktig kunnskap, og dermed større trygghet på sjøen. Samtidig er den et viktig bidrag til å bli mest mulig selvhjulpen slik at en ikke belaster redningstjenestene unødig.

Boken er gjennomillustrert med instruktive bilder og tegninger, noe som sammen med et omfattende register (meget detaljert innholdsfortegnelse) gjør den velegnet som oppslagsbok for de mest alvorlige situasjoner som kan inntreffe på sjøen.


Nødhåndboken gis ut i samarbeid med SeilMagasinet (www.seilmagasinet.no)
 

Presse

"Les Jon Winges bok, den minner deg på hva du lett glemmer. Men les den hjemme. Det er med denne boka som med en instruksjonsbok; det er for sent å bla når ulykken først har skjedd"

"Håndboken er en fordypning i krisehåndtering og gir gode råd om hva som trengs av kunnskap for at vi skal ha ekte båtglede"


Båtmagasinet