Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

En verden av bøker.
Handlekurv
1817
ISBN: 9788244200226
Utgivelsesår: 2007
Status: Utsolgt
Sideantall: 400
Innbinding: ib
Oversatt av: Arnt Steffensen
ISBN: 9788244200226
Pris:
299.00
Førpris: 449.00
Bestillingen sendes i løpet av 2 virkedager.

Whisky

”Whisky” tar deg med på en tidsreise, fra pionértiden i Skottland for mange hundre år siden til dagens barer i Tokyo, presentert av verdens mestselgende whiskyforfatter. Boken er den ultimate guiden for å oppdage og glede seg over verdens mest elegante brennevin.

”Whisky” gir deg en komplett og rikt illustrert presentasjon, og tar for seg ikke bare de klassiske skotske maltwhiskyprodusentene, men også destillerier rundt i verden, som Irland, USA og Japan.

Whiskyens gleder – Lær hvordan du kan nyte og verdsette whisky ved hjelp av forfatterens unike smaksnotorater og uovertrufne kjennskap til whiskykulturen.

Michael Jackson er en oppdagelsesreisenede innen whisky, og tar deg med fra Arran til Oregon, og fra Cooley til Yamazaki. Han forklarer og fryder seg over alle de ulike variantene av whisky man kommer over. ”Whisky” hjelper deg til å rendyrke whiskyentusiasmen, enten du ønsker å finne den whiskystilen som passer din gane best, eller om du ønsker tips til å bruke whisky i matlagingen eller i cocktailer.

Oversetteren Arnt Steffensen er whiskyskribent for det norske nettstedet www.onlymalts.com. Han er til daglig kjøkkensjef, og ble Norgesmester for institusjonskokker-lag i 2005.

Fagkonsulenter for den norske utgaven er Chris Maile, Keeper of the Quaich, whisky consultant og arrangør av Oslo Whiskyfestival; og Per Løvlie, president i Norsk Malt Whisky Lag, som har en av landets beste neser på området.
 

Presse

”... er vår tids største whiskyskribent”
Andrew Jefford, Evening Standard